Categorieën
Non-Profit

Raamfoto’s door Josette Alkema

Josette Alkema

Josette Alkema, fotografe uit Zeewolde, vertelt:

Deze huidige situatie in de wereld vergt nogal wat aanpassingsvermogen van ons als mens. Van deze tijd zou ik iets tastbaars willen maken, voor nu en later.

Ik ben fotografe en wil met mijn foto’s een verhaal vertellen. Van deze foto’s wil ik later de expositie Raamfoto’s maken. Een expositie van mensen en bedrijven uit Zeewolde. Door foto’s te maken vertel ik jouw verhaal in deze tijd.”

Vanaf 6 april 2020 ben ik gestart. Het zou mooi zijn als ik elke dag een nieuwe foto met verhaal kan plaatsen. Lijkt het je leuk om ook hieraan mee te doen, kom ik bij jou thuis (voor of achter) een korte fotosessie te doen achter het raam. Hierbij leg ik jou/jullie (op afstand) vast zoals het nu is. Eventueel inclusief huisdieren, wat je maar wil. Je krijgt 1 foto’s op hoge resolutie.

Ik vraag er niks voor, mocht je toch iets willen geven, doneer dit dan aan een goed doel in Zeewolde. Ik wil het echt lokaal houden.

Als je interesse hebt dan kan je mij via Facebook een PB sturen of mij een mail sturen naar mailadres. Je kan hier ook aangeven welke dag het beste uitkomt. De tijden zijn voor door de week, vanaf 16.30 tot 19.00 uur en in het weekend vanaf 9 tot 17.00 uur.

Naar de pagina De raamfoto en zijn verhaal!