Categorieën
Non-Profit

Voedselbank. Voor wie?

Voor wie?
Iedere inwoner van Zeewolde kan zich aanmelden voor ondersteuning door de voedselbank. Deze hulp is tijdelijk en duurt in principe maximaal 3 jaar. Dit veronderstelt dus ook dat u bereid bent mee te werken aan het verbeteren van uw leefsituatie.

Schaamte, trots en onzekerheid zijn vaak reden om niet bij de voedselbank aan te kloppen. Begrijpelijk, maar niet nodig: het kan iedereen overkomen. De voedselbank is er voor alle inwoners van Zeewolde, Zij helpen u graag door een moeilijke periode heen. Juist in deze maanden: door het coronacrisis zien sommigen van ons van de een op de andere dag hun inkomen verdampen. Dan kan men op allerlei regelingen een beroep doen, ook op de Voedselbank Zeewolde.

Lees verder op de website van de voedselbank van Zeewolde