Categorieën
Non-Profit

Benefood show voor de Voedselbank Zeewolde

Een keer niet standaard doneren, maar even wat anders?

Drie enthousiaste Zeewoldenaren zijn een project gestart om geld op te halen voor Stichting De Kostmand, Voedselbank Zeewolde.
Zij willen een win-win situatie creëren door u een leuke avond te bezorgen met kans op te gekke prijzen. Maar daarmee vooral geld op te halen. Zaterdag 30 mei zal er om 20.30 uur een “out of the box” pubquiz worden georganiseerd: De Benefood Show.

Niemand minder dan Niels Schagen en Simon Otten, bekend van de 1,5 meter Bingo, zullen deze avond presenteren. Deze quiz wordt uitgezonden via Facebook, YouTube kanaal en de website van Lokale Omroep Zeewolde.

De Quiz
De quiz zal als Kahoot gespeeld worden. Dus er is een scherm nodig om de uitzending te bekijken en een scherm om de antwoorden op in te voeren. De quiz zal bestaan uit vier verschillende rondes met elk een eigen thema. Je kan alleen mee doen of als duo. Er kunnen maximaal 200 inschrijvingen plaats vinden!

Aanmelden
Aanmelden kan door een mail te sturen naar DeBenefoodShow@outlook.com. Als individu of als team. Per persoon zal inschrijfgeld berekend worden. Er wordt immers geld ingezameld voor een goed doel. Na aanmelding zal de organisatie een bevestiging sturen, hierin staat informatie over betalen en deelname. Op 30 mei om 20.15 uur zal de GamePin van Kahoot worden doorgestuurd zodat je om 20.30 vol mee kan doen met de quiz.

Kosten
Bijdrage per inschrijving € 5,00 (Duo’s betalen dan € 2,50 per persoon) Aanmelden kan tot zaterdag 30 mei 13:00 uur.
Deze bijdrage gaat voor de volle 100% naar de voedselbank!